Stanley Stämneryd
Nyköpings BK 80
1:a nat Essduva 2011
80 07 0618
På årets nationaltävlingar har Stanley Stämneryd haft en briljant hona som redan förra året visade sin klass på Skellefteå, där var honan snabbast och enda duvan hemma på dagen i distriktet.
På årets nationaltävlingar vinner hon följande:
1:a nat Essduva 2011
1:a nat Essduva norr 2011
1:a nat Essduva honor 2011
1:a nat Essduva norr honor 2011
16:e pl national Östersund 525 km / 566d.
21:a pl national Borlänge 226 km / 666d.

Stanley har haft en förmåga att matcha sina duvor på just nationaltävlingar, vinner en 6:e plats på SM totalt och en 5:e plats på mästerskapet norr.

Grattis Stanley!
 
KLUBBMÄSTARE 2011
NYKÖPINGS BK
JERZY GANCARS

22 tävlingar med äldre duvor genomfördes i klubben under årets säsong. Vinnare och Champion i Nyköpings BK blev inte helt oväntat Jerzy Gancars, han vann förra året i förbundet priset som bästa nybörjare och i år vinner han det hårda Championatet i klubben.
Jerzy är en värdig vinnare av klubbmästerskapet, han har alltid varit med i toppen under året och haft en förmåga att sätta sina duvor i form, dessutom är han också en kille som alltid ser till duvornas bästa, chansar aldrig utan vill verkligen att duvorna skall vara i form på de tävlingar de sänds på.

Grattis Jerzy!

DISTRIKTS MÄSTARE 2011
8:e DISTRIKTET
JAMAL ROBDYEE
För att vinna ett Championat måste man ha duvorna i form från första till sista tävlingen - det hade Jamal. Han har under säsongen hela tiden varit bland de tre första, passerade Jerzy Gancars på den sista tävlingen och knep därmed mästerskapet för äldre duvor.
Det är bara att lyfta på hatten för Jamal, en medlem som verkligen brukar allvar med sporten, sköter duvorna enligt konstens alla regler.

Grattis Jamal!